Sastav Weston Estate predstavlja Stoked

Iako su mnogi mislili da je letnji hit "Outside" za sada najbolja njihova pesma, bend Weston Estate nadmašio je sebe novim singlom "Stoked"

Pesma na prvo slušanje grabi pažnju slušaoca i čini da odmah poželi da zapleše uz njene taktove. Komentari na društvenim mrežama o ovom novom muzičkom materijalu su pozitivni, a članovi benda su u vezi nje rekli: „Počeli smo da pravimo ovu pesmu kao šalu nakon našeg putovanja u planine. Želeli smo da napravimo nešto lagano nakon što smo napravili neke ozbiljnije pesme. Previše smo se zabavili praveći je, a kada smo je pustili, shvatili smo da je jednostavno previše teško da je ne objavimo. Nadamo se da ljudi mogu da puštaju ovu pesmu na nekoj svečanosti ili u kolima i da jednostavno spontano plešu kao što smo mi bili kada smo napravili ovu pesmu.”

Bend čine dugogodišnji najbolji prijatelji Srikar Nanduri (gitara), Manas Panchavati (vokal), Tanmai Joshi (vokal), Abhi Manhass (produkcija, bas) i Marko Luka (vokal). Svi oni poznaju se još iz tinejdžerskih dana, a sada zajedno i studiraju. 

Zanimljivo je da je ime njihovog benda proisteklo iz šale. "Weston Estate" je zapravo ime jednog bogatog kraja u blizini njihovog naselja u Severnoj Karolini. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika