Poznat deo programa devetog izdanja Central Dance Eventa!

Poznat je deo programa devetog izdanja Central Dance Event novogodišnjeg maratona. Među hedlajnerima zvezde svetske elektronske scene – Amelie Lens, Hot Since 82, Umek i Yousef!

Deo programa devetog izdanja Central Dance Event novogodišnjeg maratona, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd, čine zvezde svetske elektronske scene: tehno heroina Amelie Lens, zaštitno lice modernog tek haus zvuka Hot Since 82, balkanska ikona tehna Umek i tek haus di-džej, producent i organizator popularnih Circus žurki – Yousef. Hedlajnerima se pridružuju i brojne lokalni di-džej heroji i heroine: Andrew Meller, Dejan Milićević, Groovyman, Ilija Đoković, Joma Maja, Kid Kimi, Lea Dobričić, Marko Nastić i Marko Vuković.

Nešto više o izvođačima:

Amelie Lens je belgijska di-džejica i producentkinja koju je muzička industrija svrstala u sam vrh tehno scene. Za samo nekoliko godina, Amelie Lens je dostigla slavu o kojoj sanjaju mnogi izvođači tokom cele karijere i postala vodeća tehno zvezda. Izvođači poput Carla Coxa, Adama Beyera i Richieja Hawtina tvrde da je Amelie budućnost tehno muzike. 

Hot Since 82 jedan je od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice. Ovaj umetnik čiju muziku kritičari opisuju kao najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji, posle dve godine vraća se u Beograd, upravo tamo gde je lokalna publika poslednji put imala priliku da uživa u njegovom zvuku.

Umek je jedan od najvećih regionalnih izvođača svih vremena. Međunarodno priznat di-džej i producent, sa karijerom dugom skoro tri decenije, jedan je od miljenika beogradske publike. Poznat je po hitovima kao što su „Lanicor“ i „Posing As Me“, izdavačkim kućama Recycled Loops, Consumer Recreation i 1605, kao i radijskoj emisiji „Behind The Iron Curtain with Umek“. Na Beatportovoj dodeli nagrada 2010. proglašen je najboljim tehno izvođačem, dok je 2013. godine na EMPO dodeli nagrada odneo istu titulu. Na International Dance Music Awardsu osvajao je priznanja za najbolju tehno numeru, kao i tehno i tek haus izvođača.

Yousef je osnovao globalno priznati party brend Circus i diskografsku kuću Circus Recordings, koji su postali merilo za kvalitetnu elektronsku muziku. Circus party brend je tokom godina izrastao je u izuzetno uticajno jezgro elektronske muzike koje bukira najveće svetske di-džejeve, od Carla Coxa do Adama Beyera, Marca Carole i Loco Dicea, paralelno s tim negujući i mlade talente i nove izvođače. 

Ulaznice za Central Dance Event 2022:

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4490 dinara za parter i 5490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3190 dinara za parter i 3990 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1790 dinara (parter) i 2290 dinara (VIP) za prvo veče; 1890 dinara (parter) i 2390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1690 dinara (parter) i 2190 dinara za reprizu Nove godine i 1,690 dinara (parter) i 2,190 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa. 

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika