NOKAUT feat. Damjan Pejčinoski - odlična saradnja

Ne Mi Teknuva – Ne sećam se, kažu popularni Makedonci

Najnovija pesma makedonske grupe Nokaut, „Ne Mi Teknuva“ snimljena je u saradnji sa ohridskim gitarskim virtuozom Damjanom Pejčinoskim i obradovala je njihove mnogobrojne fanove.

„Novi video za odličan vikend. Bilo je zaista zabavno kada smo to snimali. Uživajte“, napisao je Damjan na svom Fejsbuk profilu.

Na ovom singlu izuzetno popularne makedonske grupe muziku potpisuje Nikola Perevski, aranžmani su delo Darka Dimitrova, a za tekst je zaslužan Igor Džambazov. Odličan spot delo je Aleksandra Princea, a mastering je radjen u skopskom studiju „Dimitrovi“.

Damjan Pejčinoski važi za jednog od najboljih gitarista na makedonskoj muzičkoj sceni. Njegovo bogato muzičko iskustvo očigledan je dokaz da Makedonija ima ozbiljne talente koji se mogu nositi rame uz rame sa svetskim imenima. Godine 2002. na renomiranom festivalu „Rok fest” proglašen je za najboljeg gitaristu, a nagradu, gitaru „Yamaha” lično mu je dodelio maestro Vlatko Stefanovski. Pejčinoski je decembra 2016. godine dobio zvanje docenta na Muzičkoj akademiji u Skoplju.

Nadamo se da ćemo vam ulepšati dan ovom veselom pesmom i spotom, uživajte:

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika