Boris Brejcha objavio novi singl i najavio deseti studijski album

Svetski poznati DJ, producent i utemeljivač high tech minimal techna Boris Brejcha objavio je novi singl „Never Stop Dancing“, koji je uradio u saradnji sa svojom dugogodišnjom partnerkom i muzom Ginger. 

U skladu sa naslovom, pesma „Never Stop Dancing“, objavljena za izdavačku kuću Ultra Music, ima moć da svakog slušaoca navede na ples, dok atmosferu dovodi do usijanja. Još jedna savršena i energična tehno traka, koju karakteriše prepoznatljiv ritmički gruv. Pulsirajuća ritam sekcija i dominantna višeslojna sint melodija, uparene sa hipnotišućim vokalom Ginger, dokazuju Brejchin talenat za stvaranje unikatnog  i nepogrešivog zvuka.

Ova numera će se naći na Brejchinom predstojećem albumu istog imena, čiji se izlazak očekuje uskoro. Deseti studijski album još jedan je dokaz njegove posvećenosti produkciji, neprikosnovenog talenta, ogromne ambicije i vrednog rada. „Never Stop Dancing“ prati Brejchino skorašnje izdanje – EP „Vodka & Orange“, tehno remek-delo koje se sastoji od tri trake „Vodka & Orange“, „Shake It Down“ i „A Piece of Light“. 

Brejchin proboj na svetsku elektronsku scenu dogodio se 2006. godine, dvostrukim EP-jevima „Monster“ i „Yellow Kitchen“, i od tada nastavlja da razvija svoj jedinstveni stil muzike koji naziva high tech minimalom. Ovaj stil drugi često nazivaju inteligentnom muzikom sutrašnjice. Žanr su prihvatili i drugi izvođači, a on ga je masterirao do perfekcije. Početkom prošle godine, takođe u saradnji sa Ginger, objavio je veoma hvaljen i cenjen album „Space Driver“

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika