Stiže nam “najbolje“ od Alicie Keys

Pevačica nadrealnih glasovnih sposobnosti objavljuje pesmu „Best Of Me“

Američka pevačica, tekstopisac i glumica Alicia Augello Cook, novu pesmu posvetila je svom mužu. U svojoj karijeri koja traje već 25 godina, objavila je 8 studijskih albuma i održala je 7 fenomenalnih turneja. Njena sledeća turneja planirana je za 2022. godinu.

Njen talenat za muziku doneo joj je fenomenalnih 790 nominacija za muzička priznanja, i osvojenu 271 nagradu.

Sve nagrade i priznanja donele su joj moć da svoje emocije i svu svoju energiju prenese na publiku, Alicia na sceni jednstavno ostavlja dušu. Jedan od primera kako ona to najbolje radi, jeste izvedba pesme ,,Fallin'" na  Apple Music Festivalu u Londonu 2016. godine. 

Keys je najavila i svoj sledeći projekat za decembar, a to je objavljivanje duplog albuma pod nazivom „Keys“ gde ćemo imati priliku da čujemo nove pesme u dva različita izdanja. U jednom od intervjua je rekla da uvek postoje dve strane svake priče kao i da ona sama ima dve verzije sebe i zato publici želi da pruži duplo zadovoljstvo.

U video spotu za pesmu ,,Best Of Me“Alicia peva u prelepoj beloj haljini, nalik na venčanicu, dok scenu upotpunjuje njen muž Swizz Beatz koji igra pored nje. Ovo je njihova 11. godišnjica braka i pored njihovih romantičnih scena u videu se pojavljuju i njihova deca.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika