Sa tobom je dobro singl je koji odgovara na jedno šaljivo pitanje

Umetnik Daniel Kovač na zanimljiv i ironičan način u pesmi Sa tobom je dobro predstavlja šta se desi kada Vesnika turizma u Borči pošaljete na more

Pisac, muzičar, umetnik, elektroinžinjer, gitarista, pevač...Sve su to zanimanja koja možemo povezati sa Danielom Kovačom. Ovoga puta slušamo ga u formatu pesme Sa tobom je dobro koja sudeći po svom spotu i rečima želi da nas podseti na toplinu u jesenjim danima punim hladnoće, vetra i kiše. 

Kroz zavodljivu melodiju i zanimljive stihove Kovač u opisu pesme postavlja pitanje "Šta se dešava kada Vesnika turizma u Borči pošaljete na more, u pravi turizam?" Prema umetnikovim rečima, odgovor na ovo pitanje upravo se nalazi u pesmi i njenom spotu.

„Pokušao sam da zadržim mekotu i toplinu u snimku koliko god je to moguće“ rekao je Daniel Kovač. 

Ovaj talentovani umetnik do sada je izdao četiri romana. Svira kao gitarista u bendu Jarboli i vodi svoj muzički projekat Jesenji orkestar.

Osim preslušavanjem njegovih pesama Kovača ovih dana možemo da ispratimo na njegovoj izložbi grafika Petak veče prekarne radnice u kafeu Gallerija u Pančevu. Iako po struci elektroinžinjer, Kovač se okrenuo ka muzici i vizuelnim umetnostima, kao i pisanju. Njegovu najnoviji stil pisanja možete analizirati čitajući knjigu Kraljevstvo Rit.

 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika