Novim albumom se oglasio Ed Sheeran

Ed Sheeran je konačno predstavio publici svoj novi album ,,= (equals)''.

„Album „= (equals)“ je objavljen. Meni je on najdraži do sada. Veoma sam ponosan na njega. Hvala svim divnim ljudima koji su radili sa mnom. Svim fanovima, nadam se da će vam se dopasti i da ćete pesme sa ovog izdanja zavoleti u istoj meri kao i ja, ovo je bilo dugo putovanje. Želim vam fantastičan vikend!“. Na ovaj način se fanovima obratio Ed Sheeran putem svog Instagram profila.

 

Album „= (equals)“ predstavlja njegov autorski i izvođački vrhunac u ovom delu karijere. Album sadrži četrnaest pesama a prema Edovim rečima inspirisan je sazrevanjem ličnosti i njegovim doživljajem životnih okolnosti koje su ga okruživale. Ed je pronašao svoju životnu partnerku, postao otac, svedok je globalne pandemije, izgubio je drage prijatelje… Ceo spektar emocija prelama se kroz album „=“.

 

Na ovom izdanju nalaze se i numere koje je Sheeran inicijalno napisao za film „Yesterday“ (2019), a ovde su prisutne u drugačijim aranžmanima.

Bez obzira što izlazak albuma Ed dočekuje u izolaciji, fanovi širom sveta su uz njega i upravo preslušavajući pesme sa novog albuma pružaju mu podstrek da što pre prevaziđe ovaj period.

Na svetskim top listama i dalje dominiraju aktuelni singlovi „Bad Habits“ i „Shivers“ a tom spisku se pridružuje još jedna pesma – „Overpass Graffiti“.

Ova godina je definitivno u znaku Sheeranovog velikog povratka na svetsku muzičku scenu a sledeću će obeležiti velika svetska turneja „+ - = ÷ x“. Njome će Ed Sheeran objediniti sve faze svog dosadašnjeg rada koje su predstavljene na pet studijskih albuma. 

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika