TTTuristi kažu: Sreća je pa Ništa nije strašno

Nova i najnovija pesma TTTurista

Turisti su bend iz Beograda čiji su osnivači i jedini stalni članovi dva brata, stariji Boško Mijušković i mlađi Nikola Džimi Mijušković. Krajem avgusta Turbo Trans Turisti objavili su spot za pesmu „Šimpanza“

...a onda su, krajem septembra objavili  spot za pesmu „Ništa Nije Strašno”, koji je urađen u njihovom stilu i sniman kineskim telefonom.
Animaciju potpisuje stari saborac Vladan ‘Điri’ Vasiljević, a novu mladu snagu predstavlja Aca Petković (Azza i Kapale) koji se u spotu pojavljuje u ulozi saskofoniste.

 „Dok na ulicama vlada prividni mir, neispavani fejsbuk-ratnici šire svoje buntovne misli o stvarima, o kojima nemaju mišljenje. Zato TTT poručuju, u vremenu pohlepe i egoizma samo su odbrana porodice, smernost i smirenost, skromnost i dostojanstvo, autentični i delotvorni bunt!“

Ovom numerom Turbo Trans Turisti su najavili novi EP„Ništa…”, ali u skladu sa buntovnom porukom koju šalju – mole svoju publiku za strpljenje i umerenost i poručuju da ništa nije dovoljno strašno da bi prestali da verujete u sebe i u svoju budućnost, a što se muzike tiče TTT kažu – ima još.

E pa to „ima još” je pre nekog vremena je objavljen i najnoviji (vertikalni, buntovni, hehe) spot, „Sreća je“.

Slušajte TTTuriste, drugačiji su!

A ovde evo i one „između“ pesme, „Ništa nije strašno“ da se povežemo s prethodnom u kojoj su rekli „Sreća je“

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika