Gogol Bordello na otvaranju Arsenal festa!

Multietnička džipsi pank-rok atrakcija, američki bend Gogol Bordello, drugi je potvrđen izvođač na 12. Arsenal festu u Kragujevcu (30.06. - 02.07.2022), a u prostoru Kneževog arsenala nastupiće prve festivalske večeri, 30. juna.

Bilo je predviđeno da Gogol Bordello još ranije sviraju na Arsenalu, međutim, zbog pandemije kovida 19,  nisu dolazili u Evropu. Krosover sastav sa Menhetna koji, u dobroj meri, inspiraciju za svoje pesme nalazi u tradiciji Balkana, stiže u Kragujevac u sklopu velike evropske turneje u junu i julu 2022, gde će odsvirati 29 koncerata i festivalskih nastupa. 

,,Evropo, džipsi-pank pleme ne može da bude mirno. Bilo da ste spremni ili ne, dolazimo da provedemo leto 2022. sa vama”, euforično najavljuju Gogol Bordello. Publika u srcu Šumadije može da očekuje nezaboravnu atmosferu sa kabaretskim elementima, uz njihove standarne koncertne adute ,,Wonderlust King”, ,,Pala Tute”, ,,Start Wearing Purple”…

Ulaznice za Arsenal fest su u prodaji do 1. novembra, putem mreže Tickets.rs, po promotivnim cenama. Cena trodnevnog kompleta je 2.500 dinara, a za 1. jul, dan kada nastupa prvi potvrđen hedlajner,  grupa Placebo, 1.500 dinara. Kasnije, komplet će koštati 3.000, a karta za 1. jul 2.000 dinara.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika