Beyoncé kaže: Be Alive!

Prva pesma soundtracka filma „King Richard“ o sestrama Williams

Stigla je Beyoncéina pesma Be Alive, koja nam daje inspiraciju potrebnu da preživimo bilo koje jutro.

Deo originalnog soundtracka za film „King Richard“, ovaj singl dolazi nedelju dana pre nego što će dugo očekivani film o ocu Serene i Venus Williams, Richardu Williamsu, stići u bioskope i na HBO Max.

U ovom novom filmu Will Smith glumi Richarda Williamsa dok trenira i odgaja svoje male ćerke, Venus i Serenu. Smith je stavio teaser na društvene mreže uz pomoć sestara Williams iz stvarnog života, koje su ohrabrile fanove da ne  propuste  film kada stigne u bioskope i HBO Mak 19. novembra.

Dok se na snimku vidi kako Smithov Richard prkosi svim nedaćama u borbi da podrži svoju vunderkindsku decu u tenisu, Beyoncein prekrasni vokal počinje da lebdi u pozadini. „Imam milion milja za sobom/ Oni ž

ele da vide koliko daleko ću moći da idem“, peva ona u uvodnim stihovima. Više inspirativnih stihova dolazi malo posle, praćenih refrenom: „Tako je dobar osećaj biti živ / Zato dižem glavu s ponosom.“

Izdavač je  Columbia Records čiji je predstavnik za naše tržište kuća Menart.

Verujemo da će ova lepa pesma, otpevana nestvarnim Beyoncéinim glasom, postati jedan od klasika filmske muzike i da će se dugo, dugo pamtiti.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika