Joss Stone peva o nezaboravnoj ljubavi

Pesma Davea Stewarta iz Eurithmicks ostavlja dubok utisak

Očaravajuće. Puno duše. Nestvarno... Mogli bismo da nastavimo u nedogled kada je u pitanju pevačica i tekstopisac Joss Stone, nagrađena Grammy nagradom  i njen novi singl „Never Forget My Love“. Pevajući svojim prepoznatljivim snažnim vokalom i neverovatnom energijom, Stone oponaša klasično, starinsko pevanje u ovoj pesmi koju je napisao osnivač Bay Street Records, nagrađivani muzičar, tekstopisac, producent, inovator i suosnivač Eurithmics, Dave Stewart.

„Znate – pomislite na Dusti Springfield, Burta Bacharacha, Dionne Varvick – te vrste otmenih, bezvremenskih pesama. Mislite o dugim rukavicama i divnoj haljini“, kaže Stone i nastavlja: „Dave (Stewart) i ja smo veliki prijatelji već dugo vremena i radili smo zajedno na raznim projektima. On ima to mirno, tiho samopouzdanje koje vas ohrabruje da ispričate svoju priču. On je dašak svežeg vazduha, veoma mlad u srcu. I uvek želi da vas podigne.”

Sa prodajom od preko 15 miliona albuma, Joss Stone  je bez sumnje među najpoznatijim soul pevačima moderne ere, natprirodno nadaren vokal i tekstopisac čija izuzetna karijera traje već dve decenije, bez znakova usporavanja.

Među svojim brojnim nedavnim poduhvatima, Stone je kreirala i originalnu podcast seriju, A Cuppa Happy, u kojoj je razgovarala s mnoštvom  gostiju, od vodećih intelektualaca do ličnosti iz pop kulture kao što su Dave Stewart, Shaggy i Boy George, u nastojanju da otkrije izvor i tajnu sreće.

Ova njena nova pesma mora vas očarati divnim vokalom punim duše i lepom, pamtljivom melodijom. Sigurno je nećete lako zaboraviti.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika