Roxen sa novim singlom Money Money

 Mlada Rumunka u saradnji sa DMNDS i Strange Fruits Music napravila evropski hit

Roksen, jedna od najpopularnijih i najtalentovanijih pop pevačica u Rumuniji, svojim novim singlom „Money Money” u saradnji sa DMNDS-om i Strange Fruits trenutno hara evropskim top-listama. Singl „Money Money“ je u prva tri dana od objavljivanja prikupio skoro 150 hiljada Spotifaj strimova i preko 300 hiljada YouTube pregleda, a brojka raste svakim danom i video na Jutjubu je trenutno na preko 2 miliona pregleda.

Rumunka Roxen (punim imenom Larisa Roxana Giurgiu) je do sada objavila četiri singla, a na scenu je stupila singlom „Amnesia", pesmom sa kojom je predstavljala Rumuniju na ovogodišnjoj Evroviziji, a novim singlom „Money Money" ona cilja na vrhove popularnosti. Interesantno je da se ona trenutno nalazi na listi TOP 20 u Rusiji sa ovom novom pesmom.

Roksen je kompleksan umetnik sa sanjivim zvukom i bogatim, dubokim, jedinstvenim glasom.

Sa veoma entuzijastičnom rastućom međunarodnom publikom zahvaljujući njenom neverovatnom nastupu na Evroviziji 2020 i njenom prvom singlu koji je proveo 8 nedelja na vrhu radio top-lista u Rumuniji, Roxen je sila sa kojom se treba računati!

Roxen kod nas zastupa MASCOM.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika