Evo je Lennon Stella i njen Bubble

Uživaćete u novoj pesmi ove mlade Kanađanke

Pevačica, tekstopisac, glumica i multiinstrumentalista, platinasto-tiražna Lennon Stella, objavila je svoju najnoviju pesmu „Bubble” za kuću RECORDS/Columbia. „Bubble" je napisana u saradnji sa dobitnikom Grammy nagrade Malayem (Lorde, Frank Ocean, Zain), koji je  bio producent na ovom projektu, kao sa svojim i dugogodišnjim saradnikom, Simonom Wilcoxom.

„Proces pisanja ove pesme me je veoma inspirisao, tako da se nadam da će inspirisati druge ljude i autore. Ovo je za sve koji se drže visoko, i u svom su mehuru koji se ne može slomiti", rekla je Lennon Stella.

Prošlog meseca, Lenon je objavila pesmu „Fancy“ koju je Teen Vogue & Exclaim proglasio najboljom novom muzikom. „Bubble“ i „Fancy“ označavaju Lennoninu prvu novu muziku nakon njenog debitantskog albuma „Three” koji je kritika naveliko ishvalila, proglasivši ga „Stellinim blistavim trenutkom“ I „formalnim uvodom u cvetajućeg umetnika visokog profila“.

Lennon Stela je prvi put stekla popularnost kada je imala samo 12 godina kao deo dua Lennon & Maisy, zajedno sa svojom mlađom sestrom i privukla je nacionalnu pažnju obradom Robinine pesme „Call Your Girlfriend“. Na početku svoje solo karijere, Lennon je debitovala s EP-om „Love, me” iz 2018., koji je zauzeo top 5 Billboardove liste „Heatseekers Albums“ u SAD, Nakon višestrukih nominacija i njene pobede u kategoriji „ Breakthrough Artist of the Year” na dodeli nagrada Juno 2020, Lenon je nedavno bila nominovan za tri nagrade Juno 2021.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika