Greg Taro šalje inspirativne poruke novom pesmom

Dokaz da se muzički talenat nasleđuje je Greg Taro, brat katalonskog umetnika Alvara Solera. Taro već nekoliko godina radi vredno na tome da ispuni svoj muzički san.

Pre mesec dana objavio je novi singl A punto, muy cerca koji se sudeći po komentarima, jako dopao publici.  

Pesma je snimana u Berlinu tokom leta 2021, a za njenu realizaciju najzaslužniji su sam Greg Taro i Florijan Hofer koji je pevaču pomogao oko čitave produkcije. Ovom pesmom Taro nagoveštava novi period u njegovoj muzici kojim najavljuje seriju pesama u 2022. godini.

Taro svoju muzilu stvara po uzoru na umetnike kao što su The Weekend i Khalid, a ovom pesmom konkretno muzičar je želeo da nas odvede na putovanje u njegov muzički univerzum koji dočarava pod kakvim je okolnostima ona nastala. Želeći da ljudima iz svog okruženja pokaže svoj talenat i veliku želju za stvaranjem, Taro je komponovao ovu pesmu koja samim tim postaje iskrena ispovest jednog mladog umetnika.

Veoma lična, autentična i puna osećanja, tema pesme oslikava značaj rada na sebi uz pomoć kog ostvarujemo svoje snove. Velika lekcija koju iz pesme treba da ponesemo jeste da je lepo boriti se protiv loših vibracija koje nas sprečavaju da napredujemo na putu kao sopstvenoj sreći. Iako opšte, pomenute ideje i lekcije ispevane stihovima ovog inspirativnog i šarmantnog momka postaju vodilja za život jedne mlade osobe.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika