I Bet You Think About Me

Taylor Swift zajedno sa fenomenalnom glumicom Blake Lively napisala je novu verziju pesme I Bet You Think About Me

Taylor Swift za stvaranje muzike uvek je inspirisana svojim životom i emocijama sa kojima se suočava u različitim situacijama. Muzikom je počela da se bavi 2004. Godine kao mlada country pevačica, polako je prelazila u pop zvukove da bi 8. i 9. album objavila kao indie folk i alternativni rock.

Prodavši preko 200 miliona albuma širom sveta, Taylor je dobila priznanje jednog od najprodavanijih muzičkih umetnika svih vremena. Među njenim priznanjima su 11 osvojenih Grammy nagrada (uključujući tri nagrade za album godine), Emmy nagrada, 12 nagrada Country Music Association Awards, 25 nagrada Billboard Music Awards (što je najviše pobeda u kategoriji ženskih umetnika), 32 nagrade American Music Awards i 49 Ginisovih svetskih rekorda.

Pored fenomenalnih brojki i uspeha, ono što je specifično za onu fenomenalnu umetnicu su njene divne osobine, nežnost, ljubaznost i empatija koju pokazuje u komunikaciji sa svojim fanovima. Svu svoju muziku stvara sama, u sobi na svojim intrumentima, a savladala je gitaru, klavir, ukulele i banjo.

Video spot za pesmu I Bet You Think About Me snimila je zajedno sa glumcem Miles Tallerom, a njihovu ljubavnu priču režirao je Matthew Libatique.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika