Pesma o tebi grupe Madresi predstavlja pravi mini film

Proces kreiranja jedne pesme osmišljen je tako da bude inspirativan i zanimljiv. Upravo to dokazuje grupa Madresi pesmom Pesma o tebi

Pesma o tebi nalazi se na albumu Prodajem emocije, a deo je i kompilacije interesantnog imena Rock and roll nije mrtav, a kamoli punk

"Uvek kada snimamo spotove dobro se zabavljamo, istražujemo i otkrivamo nove stvari, pa je tako bilo i na snimanju spota za pesmu", istakli su članovi benda.

Spot za ovu pesmu predstavlja mini priču ispričanu uz stihove pesme. Za scenario i režiju zaslužna je Kristina Bojanić, asistent režije bila je Ana Malušić, a u spotu igraju: Nađa Ostojić, Andrea Poša, Andrija Poša, Andrea Radojčić, Nenad Ivanić Ana Malušić, Miloš Đorđević, Igor Blanuša, Nebojša Balaž, Andrea Poša, Andrija Poša, Ana Malušić, Miloš Đorđević, Igor Blanuša, Ognjen Rodić, Andrea Radojčić, Nenad Ivanić i Vladimir Maksimović.

Da će nastaviti da na ovakav način grade svoj muzički put potvrdio je frontmen benda Vladimir Maksimović rečima: "Ovu praksu nameravamo da nastavimo i ubuduće, kako sa novim singlovima, tako i sa pesmama sa ranijih albuma za koje smatramo da bi bilo interesanto njihove priče ispričati u formi kratkog filma".

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika