Udruženi reperi regiona imaju novu stvar - CYPHER

SBEATZ + Target, Mayer, Struka, & Smoke Mardeljano = odlična stvar

Vanserijska ekipa iskusnih regionalnih repera predvođena Sbeatzom objavila je novi singl „Cypher“ za etiketu Honey Money Gang.

Poslednjih deset godina ekipa Knin Rap, sastavljena od pet članova, neguje hip-hop kulturu u svojoj sredini i postiže odlične rezultate. Sbeatz (Slaven Antić) dolazi upravo iz te grupe i uz podršku starih drugara kao što su Target (iz hrvatskog benda Tram 11), Mayer, Struka i Smoke Mardeljano snimio je novu pesmu za koju kaže:

„Do ove saradnje je došlo spontano. Napravio sam beat, i odmah ga poslao Targetu. Shvatio sam da je beat spreman za nešto masno, odlučio sam da uradim Chypher i zvati velike glave da učestvuju u njemu. Tako da je do suradnje došlo sasvim spontano, ali kažu da se najbolje stvari i događaju tako, spontano. Mardeljano, Target, Struka i Mayer, svi znate ko su, zato klimajte glave uz ovaj „Chypher“.

Izraz iskorišćen za naziv singla u represkom slengu znači pesmu koju u slobodnom stilu izvodi nekoliko ljudi, jedan za drugim.

Sbeatz nije krio oduševljenje uvaženom ekipom u kojoj se našao radeći na ovoj traci:

„Prve stvari na našem jeziku čuo sam od Targeta to jest od Tram 11 grupe – Target i General Woo. Ovo je već druga suradnja sa njim. Mayer je reper iz Mostara, stara škola. Veoma kvalitetan MC ovo mi je prva saradnja s njim.  Struka je stara glava njega sam slušao puno jedan od boljih repera na Balkanu mogu reći i jako dobra osoba i prijatelj. Mardeljano je poseban reper ja mislim da se više nikad neće roditi osoba koja voli i živi ovo što danas radi. Tolika energija snaga na bini, ne postoji ni jedan reper sa kim bih mogao da ga uporedim.“

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika