Dennis Lloyd i Robin Schulz ponovo sarađuju

Young Right Now - nikada nećete biti mlađi nego sada 

Multiplatinasti producent ploča i DJ Robin Schulz udružio je snage sa superzvezdom, izraelskim muzičarem Dennisom Lloydom u svom najnovijem elektro-pop singlu „Young Right Now.“

Ideja koja stoji iza ove numere pojavila se u Dennisovu umu pre otprilike deceniju  i od tada je čekala na svoj red. Tek kada se Robin Schulz zaljubio u melodiju, Dennis je odlučio da je konačno objavi. Zapravo, ovo je drugi put da dva izuzetno poznata umetnika rade zajedno, a Robinov remiks Dennisovog singla „Never Go Back“ iz 2019. godine bio je prvi rad koji ih je spojio.

Blagosloven Schulzovim uzbudljivim melodijama i veselim linijama, „Young Right Now” takođe prikazuje Lloydove karakteristične indie-pop korene zajedno sa prelepom porukom koja nas podstiče da ne odustanemo i nastavimo da se borimo iako planeta pati a broj izazova s kojima se naša generacija suočava je obeshrabrujući.

O numeri, obojica dele svoja razmišljanja: „Ja sam veliki obožavalac Dennisove muzike i već dugo pričamo o tome da napravimo pesmu zajedno! Veoma sam srećan što smo našli vremena ove godine i rezultat je jedna od mojih omiljenih numera u poslednje vreme.” – kaže Robin.

„Napisao sam pesmu „Young Right Now“ kada sam imao osamnaest godina a deset godina kasnije je Robin to čuo i doneo svežu, uzbudljivu perspektivu u produkciju. Bio sam veoma uzbuđen što će se pesma čuti. Tekstovi ne mogu biti relevantniji za današnji svet." Rekao je Dennis.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika