MØ ulazi u novu eru s pesmama Goosebumps i Brad Pitt

Pesme najavljuju njen predstojeći album Motordrome

Danska muzičarka MØ vratila se pre nekoliko meseci sa hitom koji je  pokorio plesne podijume, „Live to Survive“, a sada najavljuje da uskoro dolazi nastavak njenog albuma Forever Neverland iz 2018, „Motordrome”, koji izlazi 28. januara 2022. za kuću Columbia.

Predstojeći album nosi naziv „Motordrome”, a na njega se jasno čuju njena borba sa panikom i anksioznošću. Naslov je inspirisan izazovom kaskadera zvanim dødstrome—u suštini ”zid smrti” gde se motociklisti voze u sfernom kavezu.

Kao najava novog albuma, MØ je u jednom danu podelila dve nove pesme. Jedna je iskrena ljubavna pesma koja cveta u seksi sinti-rok, dok je druga sporo goruća čežnja za prošlim uzbuđenjima. „‘Goosebumps’ je bila prva pesma koju sam napisala specijalno za album ‘Motordrome“, rekla je MØ. „I pesma i video govore o tome da treba da se sećate ko ste, ko ste bili i ko želite da budete. Želela sam da video ispriča priču o izvlačenju iz zatvora uma i povratku u život."

Pesma„Brad Pit” je izašla samo kao lyrics video pa možete da čujete kako zvuči:

Što se tiče albuma, MØ je takođe napomenula da on „predstavlja ogromnu promenu u mom životu. Iako još uvek radim ono što volim da radim, osećam se kao novo poglavlje. Epoha mog života je završena i ulazim u novu. To je zastrašujuće, ali oslobađa.”

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika