Grupa Beti izbacila treći singl Bez ljubavi

Iako stihovi kažu "Ista pesma, krivi ton", nova pesma grupe Beti pravi je ton koji treba da se posluša

Ujedinjeni pod imenom Beti, članovi grupe Mayales i Natali Dizdar objavili su treću zaredom pesmu i spot Bez ljubavi

Koloritni spot pun zanimljivih svetlosnih efekata radio je Natalin brat Filip koji je želeo da upotpuni atmosferu koju stvaraju stihovi i da vizuelno samo isprati priču koja neće odvući pažnju od same melodije. U spotu se smenjuju kadrovi koji hvataju spontane trenutke članova benda Beti i pokazuju dobar vajb koji se primećivao na snimanju. Okupivši staru ekipu za snimanje, članove benda i ceo tim, Filip je prokomentarisao: "Bilo je kao da su se Avengersi okupili, neki s pokojom sijedom i kilom više”.

Inspiraciju i okolnosti pod kojima je pesma nastala otkrila je Natali rekavši: “Jako sam sretna zbog ove pjesme jer se vraćamo u plesni ritam našeg prvog singla Slobodna i spot odlično dočarava taj jedan klupski moment koji nam mislim svima već jako nedostaje. Pjesmu sam napisala u New Yorku i uvijek će me vratiti na to neko razdoblje u životu. Donijela sam je kao vokalni zapis na snimci s mobitela pa smo je ja i Luka slagali i preslagivali mjesecima, Vlado je uletio na kraju i Pavle zaokružio cijelu priču s produkcijom. Tekst je napisao Denis Špičić i savršeno se uklopio u raspoloženje koje nosi glazba".

Grupa Beti nastala je prošle godine sasvim spontano i kako članovi kažu naopako. Temelj su postavili Vlado Mirčeta i Luka Geček koji su razmišljali o ideji samog zvuka i novog sastava, da bi se kasnije priključili Pavle Miholjević koji je imao jaku želju da se priključi i Natali Dizdar koja je baš u tom trenutku tragala za nečim novim. Bend iza sada ima dva uspešna singla Slobodna i Vili, koja od ovih dana prati treći.

Kliknite play i uživajte. 

 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika