„Halo oglas“ MrHobera

Etiketa Honey Money Gang je nastavila saradnju sa mladim i perspektivnim kantautorom Jovanom Mladenovićem poznatijim kao MrHober.

Nakon zapaženog EP-ja „π“ koji je uradio zajedno sa Troxom tokom leta, MrHober je pripremio novo izdanje. Reč je o EP-ju pod nazivom „Damo dame“ koje iz zanimljive perspektive tretira odnos prema životu, ljubavi i umetnosti:

„Ovo je jedan od onih projekata koji se pišu u potpunom beznađu; u momentu gde je umetnik pri odluci da batali svu tu filozofiju umetnosti i sav dosadašnji rad baci u vodu. Međutim, baš od tog trenutka, životni tok se okreće za 360 stepeni. Projekat je baš po tim načelima i koncipiran - kako ja volim da ga nazivam, to je dance muzika za plakanje.“ 

Jovan Mladenović – MrHober je najpre samo gitarista, potom i muzičar, kompozitor, aranžer, tekstopisac, dizajner zvuka, pevač. Pod pseudonimom MrHober, razrađuje specifičan r&b/hip-hop zvuk.

Singl „Halo oglas“ predstavlja ovo izdanje, inspirisan je mnogim žanrovima od soula do hip-hopa. Pesmu prati zanimljiv video spot u potpunosti posvećen estetici nekadašnjih muzičkih video radova sa ex-Yu prostora.

EP „Damo dame“ je dostupan na svim striming servisima od 19. novembra a video spot za pesmu „Halo oglas“ pogledajte na Honey Money GangYouTube kanalu.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika