Uoči koncerta u Beogradu, Natali je objavila novi singl sa projektom BETI

Povodom spektakla u beogradskom Bitefartcaffeu 26.11.2021. godine Natali Dizdar, u sklopu projekta BETI, predstavlja pesmu “Bez ljubavi”

"Jako sam srećna zbog ove pesme jer se vraćamo u plesni ritam našeg prvog singla Slobodna, i spot odlično dočarava taj jedan klupski moment koji nam, mislim svima, već jako nedostaje. Pesmu sam napisala u New Yorku i uvek će me vratiti na to neko razdoblje u životu. Donela sam je kao vokalni zapis na mobilnom telefonu pa smo je Luka I ja  slagali i preslagali mesecima, Vlado je uletio na kraju i Pavle zaokružio celu priču sa produkcijom. Tekst je napisao Denis Spičić i savršeno se uklopio u raspoloženje koje nosi muzika.", ispričala je Natali.

Pesmu "Bez ljubavi" dodatno je začinio i razigrani video spot koji režijski potpisuje Natalin brat Filip koji je otkrio i kakva je bila atmosfera na snimanju:

"Spot je zamišljen kao igra svetla i boja koja se polako razvija uz pesmu. Ideja je bila stvoriti atmosferični spot koji će naglasiti pesmu, a ne odvlačiti od nje. Kako ovo nije Natali Dizdar već projekat BETI moja pažnja je posebno bila usmerena da uhvatim energiju i spontane trenutke između članova benda koji se mogu videti i u spotu.

Na snimanju je bilo opušteno i zabavno jer smo i privatno svi dobri. A i dobio sam priliku da nakon dugo vremena okupim ekipu i prijatelje sa kojima sam nekad snimao spotove. Od direktora fotografije i kolege sa Akademije Matije Petrovića, majstora rasvete Marija Okuna, još jednog kolege Patrika Ivačića i make-up artistice Dijane Tošev. Bilo je kao da su se Avengersi okupili, neki sa pokojom sedom i kilom više."

O ovoj bratsko/sestrinskoj saradnji Natali je imala samo reči hvale: "Uživali smo na setu snimanja spota, dugo nisam radila sa Filipom i bilo je stvarno opušteno i zabavno što mislim da se može osetiti i na samom spotu.

"Pesma "Bez ljubavi“ dostupna je na svim streaming servisima.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika