Pesma ,,How Will I Know“ kraljice RnB i dance-pop muzike Whitney Huston dobija remake

Britanska grupa električnog zvuka Clean Bandit, pesmi iz 1985. daje novi sjaj

Numera ,,How Will I Know“ bila je namenjena Janet Jackson koja je odbila ovu ponudu. Kada je pesma došla do Whitney, ona je promenila sam naziv pod uticajem osećanja koje je gajila prema momku, ali nije znala da li će joj ljubav biti uzvraćena.

Whitney je bila jedan od najnagrađivanijih umetnika svih vremena, kao i jedan od muzičara sa najviše prodatih albuma svih vremena. Svoj prvi album izbacila je 1985. godine. Pored muzike kojom se bavila punih 35 godina, Whitney se bavila i glumom. Ona takođe nosi titulu ženskog samostalnog umetnika sa najviše prodatih singlova u istoriji. Njena karijera, uspesi i pečat koji je ostavila kao performer,  umetnik i muzičar ne bi stali ni u jednu obimnu knjigu, zato prelazimo na novu verziju njene pesme.

U novom spotu koji je režirala Ezra Hurwitz glavnu ulogu dobila je glumica, plesačica i pevačica Heather Morris koju smo imali prilike da gledamo u tinejdžerskoj seriji ,,Glee“.

Clean Bandit, sastav koji je napravio obradu pesme ,,How Will I Know“, svoju karijeru započeo je 2008. godine. Jedna od njihovih najpoznatijih pesama je ,,Rockabye“ koju su objavili zajedno sa pevačem Sean Paulom i pevačicom Anne-Marie.

Video za novu verziju pesme ,,How Will I Know“ objavljen je na oficijalnom kanalu Whitney Huston, u čast njene karijere koju nećemo nikada zaboraviti.

Autor vijesti Ognjen Stojić

Korisnici
Logovanje korisnika