Stiže Sting i kaže: If It's Love?

A mi odgovaramo: Ljubav, nego kako!

Nakon singlova Rushing Water i „If It’s Love“, večiti miljenik publike Sting konačno predstavlja svoj novi album pod nazivom The Bridge. Ovo je njegovo 15. studijsko izdanje, za koje se može reći da verno prikazuje raznolikost lirike autora, kao i stil i žanr koji je plod istraživanja tokom duge karijere.

Album, na kom se nalazi trinaest novih pesama, je nastao prošle godine, tokom izolacije usled globalne pandemije. Međutim, to Stinga nije sprečilo da sarađuje sa različitim muzičarima, među kojima su gitarista Dominic Miller, bubnjari Josh Freese i Manu Katché, saksofonista Branford Marsalis, pijanista i producent Martin Kierszenbaum, klavijaturista Fred Renaudin, a tu su i prateći vokali Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry i Laila Biali.

Sve pesme na izdanju su producirali Sting i Martin Kierszenbaum, a na numeri „Loving You“ im se pridružila i Maya Jane Coles. Miks izdanja je radio Robert Orton, a master Gene Grimaldi. Iako raznolike i inspirisane različitim žanrovima, kao što su rock n’ roll, jazz i klasična muzika, pesme na ovom eklektičnom albumu predstavljaju tipičan i prepoznatljiv Stingov zvuk koji je osvojio slušaoce širom sveta. „The Bridge“ je dostupan na svim streaming platformama, ali i u fizičkom obliku kao CD, ploča i kaseta.

Simpatični video koji prati pesmicu If It’s Love će vam se sigurno dopasti na prvo gledanje, savršen za tmurne jesenje dane i rasterivanje oblaka, spolja i iznutra!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika