Gazorpazorp zaokružuje priču Od vazduha i sunca

Talentovani momci sa planete Rika i Mortija šalju spot za pesmu Outro

Gazorpazorp je beogradski bend osnovan 2016. godine. Čine ga Jasmin Ristić, Damjan Nedelkov, Miloš Đerković i Nikola Bajčetić. Njih četvorica zajedno su prošle godine pod ovim imenom objavili album Od vazduha i sunca za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records. Pesma Outro upravo je deo, tačnije četvrti singl sa drugog izdanja ovog albuma. 

Svoju muziku ovi talentovani momci opisuju kroz žanrove punka i post-punka što numera Outro, čiji je animirani i zanimljivi spot izašao, opravdava.  Spot za pesmu režirao je Ilija Petrović kome se pridružio Nikola Mihajlović zadužen za kreativnu animaciju. 

Ilija je govoreći o pesmi i spotu prokomentarisao: "Outro je moja omiljena pesma sa ploče benda Gazorpazorp, zato što u njoj ima puno muzike. Uz muziku se lepo igra pa u spotu ima animacije, koje je crtao moj drug Nikola. Igranka!"

Ime ovog benda možda je neobično, a priča koja stoji iza njega jako je zanimljiva. Momci su bendu ime dali spontano, razmišljajući o kreativnom nazivu. Tada su se setili izmišljene planete Gazorpazorp iz američkog sitkoma Rick and Morty

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika