Debi album benda Retrospektiva

Ovo nije kraj u „Pričama sa hard disc-a” 

Beogradski sastav Retrospektiva objavio je svoj debi album, pod nazivom „Priče sa hard disc-a’’, za izdavačku kuću Kontra. Bend je objavio i novi singl i spot za pesmu „Ovo nije kraj”, koja je ujedno i treći objavljeni singl sa albuma.

„Dugo smo radili na ovom albumu jer smo od početka želeli da sve što možemo uradimo sami. Osam pesama koje se nalaze na albumu su samo deo muzike koju smo napravili kako bismo pronašli naš zvuk. Bilo nam je važno da stvaramo muziku koja može da pripada sceni mladih izvođača čije vreme tek dolazi, a najvažnije je da smo u celom tom procesu uživali i mnogo naučili ” navode članovi benda.

Muziku, tekst i aranžman za ceo album potpisuju Luka, Aleksandar i Dušan, dok su za master bili zaduženi Boris Krstajić i Boris Jovanović.

Autorski pop sastav Retrospektiva osnovan je 2019. godine u Beogradu. Njihovu muziku definiše spoj pop melodija, modernih beat-ova i retro synth zvuka. Iza njihovih pesama stoje autentičan muški vokal, funky bas i savremeni muzički programing. Retrospektivu čine: Aleksandar Stevanović, Dušan Paunković i Luka Samardžija.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika