Hiperveza, to je nešto Totalno drugacije

Tajanstvena grupa hrvatskih muzičara ima singl – prvenac!

Grupa sa lepim imenom – Hiperveza, nešto je novo na hrvatskoj muzičkoj sceni i toliko „Totalno drugačije"!

Hiperveza je bend nastao jedne letnje noći pune jakih osećanja 2019. godine. Tek nastankom prvog singla, „Totalno drugačije", bend je dobio svoje ime .

„Hiperveza je kada imamo jednu zamisao i to ispadne potpuno drugačije nego što smo zamislili, bolje od očekivanog. Može se definirati na više načina npr. za ljubav koja je pronađena, za obitelj koja je obnovljena, za ljude koji su se ponovno pronašli, za uspjeh prema poslovnom vrhu.", otkrio je bend koji će imena članova za sada čuvati  skrivenima jer kako kažu - oni su Hiperveza.

O spotu članovi grupe kažu: „Spot je nastao tako da smo pronalazili ljude koji su bili spremni pokazati svoju drugačiju stranu putem plesa i iz prvog take-a, tako da bude iskreno. Bilo je zanimljivo i veselo snimati ljude u tom svjetlu, ljude koji čuju pjesmu prvi put i daju svoj pečat putem plesa.  Želimo se zahvaliti svim svojim prijateljima i rodbini koji su sudjelovali na našem prvom singlu i time ga učinili posebnim.

Izdvojili bi jednu anegdotu, a to je da se u isto vrijeme i na istom mjestu snimao još jedan spot za nekog novog izvođača koji je bio maskiran, tako da je to mjesto na kraju izgledalo veoma smiješno zbog našeg pjevanja i plesanja i njihovog zamaskiranog repanja."

Muziku i tekst su pisali članovi Hiperveze, a za mix/mastering bio je zadužen Analogic Recording Studio.

Pesmu je izdao Aquarius Records.

„Totalno drugačije" je fina, lepršava pesma puna veselih momenata, koja daje nadu da ako nešto dovoljno želimo, to možemo i da ostvarimo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika