Anđela Jovanović – glumica i pevačica, počeci!

Ovo je sigurno samo početak divne karijere

Ćerka glumačkog bračnog para Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića, glumica Anđela Jovanović pre izvesnog vremena na Jutjubu" predstavila spot za pesmu "Više nisam svoja", koja je deo filma Južni vetar 2" a pre nekoliko dana je potpisala ugovor sa Universal Music Group, odnosno lokalnim entitetom vodeće svetske etikete – Universal Music.

„Neizmerno sam srećna što je moja pesma Više nisam svoja" deo filma Južni vetar". Neopisivo sam radosna što ću jedan deo sebe, koji je do sada bio rezervisan samo za najbliže, podeliti sa vama. Muzika je moja velika ljubav i do neba sam zahvalna što imam priliku da se kroz tu ljubav izrazim. Hvala mom autorskom timu sa kojim stvaram i divnom timu ljudi sa kojim smo ovu magiju stvarali" - poručila je Anđela na društvenim mrežama.

Anđela Jovanović popularnost je stekla ulogama u mnogim serijama (Moj rođak sa sela, Vojna Akademija, Urgentni centar, Švindleri...) a prva njena velika uloga bila je u kultnoj seriji za mlade „TNT – Totalno Novi Talas“, gde je igrala uz plejadu mladih i izuzetnih i glumaca i muzičara kao što su Vukašin Marković, Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević i mnogi drugi i ostvarila veoma upečatljivu ulogu.

Anđela u seriji „TNT“ svira bas, a u novom spotu za film peva emotivnu pesmu „Više nisam svoja“, međutim, biće vam, sigurni smo, interesantno, da je čujete i vidite u izuzetnoj emisiji – takmičenju „Najbolji orkestri Srbije“, gde sa „Beogradskim Art Ansamblom“ izvodi obradu pesme Marka Ronsona „Valerie“, najpoznatiju po izvođenju Amie Winehouse.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika