Whitesnake na Tašmajdanu u julu 2022.

Coverdale poslao posebnu poruku fanovima u Srbiji!

Godina 2022 biće upamćena i po sledećem – legendarni pevač i frontmen, David Coverdale, rešio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake. Iako su im poslednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom. A kraj nije kraj bez Beograda.

Maestralni David Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere:

„Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6 jula 2022. Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju. Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć.“

Evo divne, emotivne Coverdaleove poruke Srbiji:

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti od srede 24.novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona po sledećim cenama:

· Parter – 2900,00 RSD

· Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD

· Tribine – 3500,00 RSD

Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i BESPLATNO testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Coverdaleov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glenn Hughes, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea.

Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

Avalon produkcija poziva sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da svi zajedno ispratimo jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975 pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima.

Ovde slušate jednu od najlepših pesama Deep Purple koju je Coverdale tj. Whitesnake „nasledio”, Soldier Of Fortune, izvedenu pred beogradskom publikom na Tašu 2015. godine.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika