Nick Cave & Warren Ellis - We Are Not alone

Dirljiva pesma za film o Snežnim panterima na Tibetu

Jedna od lepših a i važnijih pesama, koje smo imali prilike da čujemo u poslednje vreme, pojavila se na You Tubeu:  „We Are Not Alone“, prelepa, skoro pa uspavanka, delo je dvojice dugogodišnjih saradnika i prijatelja, Nicka Cavea i Warrena Ellisa. Početkom ove godine njih dvojica su zajedno  snimili album Carnage, do kraja godine očekuje nas još jedna ploča koju potpisuju ova dva drugara, a ovaj biser je bonus.

Cave i Ellis snimaju muziku za filmove još od 2005. godine, a muzika koju su sada snimili je za novi francuski dokumentarac o prirodi „La Panthère Des Neiges“ – Snežni leopard. Njih dvojica će objaviti soundtrack 17. decembra za kuću Invada.

Režiju ovog dokuimentarnog filma potpisuju Marie Amiguet i Vincent Munier i u njemu je prikazana njihova potraga za snežnim leopardom, ugroženom vrstom na Tibetu. U sklopu ovog filma, dirljiva “We Are Not Alone” u kojoj  Nick Cave nežno peva o veličanstvenosti prirode, našla je svoje pravo mesto.

Verujemo da će film biti izuzetan jer ova dva vrhunska umetnika stoje iza njega svojom muzikom, a dok ne budemo u prilici da ga pogledamo, uživaćemo u ovoj pesmi koju smo zavoleli na prvo slušanje.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika