Smešni Petak

Kad se udruži dobra ekipa: Timmy Trumpet, Blinkie i Bright Sparks

Australijanac Timmy Trumpet se udružio sa londonskim producentom Blinkiejem u originalnom novom singl „Friday“.

Pesma ima uzbudljivu i slavljeničku melodiju, koja kombinuje komičnu i upečatljivu vokalnu liniju sa jednim od najzaraznijih plesnih ritmova godine.

Timmyijev muzički katalog premašuje više od 1,5 milijarde strimova na svim platformama i on se nalazi među  500 najpopularnijih izvođača na Spotifyju širom sveta. Ovo se može takmičiti sa svetskim proizvođačima hitova kao što su Armin van Buuren, Hardwell, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, R3HAB, W&W, Alok, KSHMR i Carnage.

Timmy Trumpet  je takođe pionir u prebacivanju žive instrumentacije u DJ setove. Njegov debitantski nastup na glavnoj sceni na Tomorrowlandu 2017. je najstrimovani set svih vremena na nekom zvaničnom YouTube kanalu. Čak i tokom pandemije, snimak  uživo iz njegovog stana u Sidneju je imao preko 7 miliona pregleda, postavši jedan od najgledanijih elektronskih nastupa u godini. U nedostatku emisija tokom 2020. godine, Timmy je postao jedan od najvećih kreatora na TikTok-u sa preko 180 miliona pregleda, 20 miliona lajkova i 2,5 miliona pratilaca.

Blinkijev poslednji singl, „What You Want“ dobio je podršku od Kiss Dance-a i Capital Dance-a i ima dobru  slušanost.

Zabaviće vas i zarazna pesma i odličan video, uživajte.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika