Spoj tradicionalne i moderne Koreje u pesmi Peaches

Osim što glumi u rijalitiju, Kai se na muzičku scenu vraća u velikom stilu singlom Peaches

Sanjivi video spot prikazuje kostime koji su inspirisani tradicionalnom korejskom odećom, kao i arhitekturom i umetnošću ove zemlje. Spot je propraćen romantičnim stihovima koje ovaj pevač izvodi u R&B stilu.

Peaches je naslovna pesma Kaijevog drugog i istoimenog mini-albuma koji je izašao. Povratak ovog mladog izvođača na muzičku scenu najavila je i potvrdila njegova izdavačka kuća SM Entertainment prošlog meseca, nakon što je južnokorejski sajt SPOTV News objavio 26. oktobra da se pevač priprema za „solo album“ i da se očekuje da će se vratiti negde „krajem novembra“.

Kai takođe trenutno glumi u Netfliksovom novom rijalitiju Novi svet, zajedno sa Heechulom iz SUPER JUNIOR-a. Emisija prati poznate ličnosti dok pronalaze načine da zarade virtuelnu valutu na utopijskom ostrvu pre nego što se njihov boravak približi kraju.

Na jednoj konferenciji za štampu, upitan kako komentariše svoje učešće u rijalitiju, Kai je prokomentarisao: „Osetio sam nešto što nikada ranije nisam osetio. Znao sam da ću se zabaviti i osećao sam se kao da mogu da pokažem ljudima drugu stranu sebe kroz emisiju“, rekao je on na konferenciji za novinare za seriju. „Bilo je trenutaka kada bih pomislio u sebi: 'Nisam znao da li imam ovo u sebi'. Bilo je to veoma osvežavajuće i zabavno iskustvo".

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika