The Lumineers i Daniel Rodriguez u prazničnoj himni „This Is Life (Merry Christmas)“

U susret predstojećoj prazničnoj euforiji, američki rock sastav The Lumineers je rešio da svojim slušaocima pokloni novu božićnu himnu.

U pitanju je optimistična numera pod nazivom „This Is Life (Merry Christmas)“, saradnja u kojoj je učestvovao kantautor Daniel Rodriguez koji je i napisao pesmu. 

,,Već nekoliko godina sam veliki obožavatelj Danielovog rada. Jedne večeri smo ga ugostili u svom domu i moja žena Brandy mu je, protiv moje volje, rekla da je jedna njegova pesma prava božićna numera. Pesma se zvala „This Is Life“, a njen predlog je bio da u refren ubaci „Srećan Božić (Merry Christmas)“. Daniel se ni malo nije uvredio, probao je i ideja mu se veoma dopala. Ispostavilo se da je moja žena bila u pravu, a sve ostalo je istorija“, kaže pevač, gitarista i suosnivač benda Wesley Schultz o novoj saradnji.

Pored ove numere, objavljen je i zvanični muzički spot za pesmu „A.M. RADIO“, singl sa predstojećeg studijskog izdanja „BRIGHTSIDE“. Za režiju je bio zadužen kreativni direktor i dugogodišnji prijatelj benda Nicholas Sutton Bell.

„Nick mi je rekao da želi da napravi video koji je kao reklama nekog sportskog brenda, samo za umetnike. Dopala nam se ideja, pa smo se vratili u našu srednju školu kako bi snimili spot. Video donosi priču tri različita umetnika u srednjoj školi koji jednostavno ne žele da odustanu“, priča Schultz.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika