Remix The First Song spojio Je Veux i Andrea Ljekaja

Umetnica Je Veux objavila je remiks verziju pesme The First Song koja je deo albuma I Glow

Na ovom remiksu radio je producent Andrea Ljekaj koji iza sebe ima velike projekte i dugi niz godina na muzičkoj sceni. Ljekaj je već sarađivao sa velikim imenima među kojima su Josipa Lisac, Insolate i Brian Cid. Poznat je po svom euforičnom i neobičnom zvuku.

Upitan o saradnji sa Je Veux i odabiru same pesme Ljekaj je prokomentarisao: “Ovo je za mene još jedno super iskustvo sa Željkom i Tonijem. Drago mi je da mogu surađivati s tako talentiranim glazbenicima i imati mogućnost obrade njihovih dijela. Odlučio sam se za obradu pjesme The First Song zbog njenih stihova i zbog toga što sam već nakon par slušanja mogao čuti svoju verziju pjesme u glavi. Činjenica da je The First Song prva pjesma koju je Željka ikada napisala me posebno usrećila u ovoj suradnji i veselim se podijeliti svoju verziju pjesme sa publikom”.

Kao i Ljekaj, Ja Veux je imala divne reči o ovoj saradnji i istakla koliko ceni rad ovog producenta i DJ-a. “Odmah nakon izlaska albuma poslala sam ga Andrei Ljekaju s kojim sam imala prilike već dosta puta surađivati i uvijek je to jedno sjajno kreativno iskustvo. Zanimalo me što misli o albumu i hoće li mu nešto zazvoniti za remiks. Jako mi je drago da mu se svidio i da je baš The First Song odabrao kao pjesmu u koju može intervenirati svojim idejama. Jedva sam dočekala da čujem što će ovoga puta izaći iz njegovog laboratorija. Dočekali smo sjajnu obradu i jako sam sretna što ponovno surađujemo”, poručuje Je Veux.

Ovom pesmom Je Veux započinje još jedno poglavlje u svojoj muzičkoj karijeri koja samo potvrđuje uspeh albuma I Glow

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika