Drumatticov Demon je od šećera!

3...2...1...boom! Drumattic udara palicama svoj bubanj i započinje solo karijeru poručujući nam Demon je od šećera

Beogradski bubnjar Bogdan Zdjelar (Drumattic) objavio je svoj prvi singl Demon je od šećera u saradnji sa Katarinom Vukoman koja je u ovom projektu bila tekstopisac i vokal. Katarinin glas značajno je doprineo Zdjelarovom bitu koji u ovoj numeri predstavlja spoj elektro popa i trip hopa.

Zdjelar je na muzičkoj sceni već 15 godina. Svirao je bubanj u bendovima, da bi se sada odlučio za solo karijeru kako bi izgradio svoj jedinstveni stil. U želji da projekat bude što profesionalnije urađen, Drumattic se samostalno posvetio muzici, aranžmanu, klavijaturama, programiranju, miksu i produkciji.

Stihovi koje peva Katarina "Ja sam uvek htela vatromet i ja ću uvek hteti vatromet" na odličan se način uklapaju uz video spot koji je radio Daniel Stavro Girizd. Čitav zvuk upotpunjuje i električna gitara Ivana Balvanlijeva, dok kostimi Nevene Ivanović iz NEO Design-a u fokus stavljaju vizuelni identitet same pesme. 

Sasvim je sigurno da će nakon prvog singla Drumattic nastaviti da radi na solo projektima koji će osvežiti kako domaću, tako i regionalnu muzičku scenu. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika