Gladni naučnici predstavljaju Rascepljeno ja

Kada se iza ogledala svet otvori, Rascepljeno ja Gladnih naučnika ponovo se sastavlja...ili barem tako poručuju njihovih stihovi

U susret novom i planiranom albumu, beogradski bend Gladni naučnici objavili su singl Rascepljeno ja. Ova pesma našla se kao peta i poslednja pesma njihovog debi albuma Opšta teorija besmisla (Pop depresija) koji je objavljen prošle godine.

Gladni naučnici često uz svoje pesme imaju zanimljive video spotove. Kao i za neke od prošlih, za ovaj video odgovorna je Radmila Vankoska koja potpisuje režiju i montažu, dok su za organizaciju odgovorne Duška Kleut i Petra Beličev.

Iako nisu uspeli da svoju muziku predstave live svirkama i koncertima, svi članovi benda zadovoljni su i zahvalni ljudima na pozitivnim komentarima koje upućuju pesmama sa albuma. Uzbuđeni su što već imaju novi muzički materijal koji iščekuju da predstave. Ipak, kako sami navode, drugi album koji je u fazi postprodukcije bend će objaviti tek onda kada se steknu uslovi za nastupe uživo koji će na pravi način povezati Gladne naučnike i sve one koji su gladni njihovih live tonova. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika