Aleksandar Baić osvaja novim pop-funk hitom Tanka Nit

Nakon velikog hita Halucinacija kojim je prošle godine privukao pažnju publike i dominirao radijskim etrom, Aleksandar Baić vraća se uz pop-funk poslasticu Tanka nit u izdanju Aquarius Records i Lemon Production.

Pjesmu “Tanka nit” autorski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a kada ju je predstavio Aleksandru bila je to ponuda koja se jednostavno ne odbija: ,,Pjesma je postojala ranije kao demo i Skansi me pitao sviđa li mi se. Naravno, rekao sam da, malo smo ju preradili i mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom!“.

Pesmu Tanka nit prati i video spot koji je režirao Srđan Sekulović Skansi: ,,Za spot smo imali nekoliko ideja, ali na kraju je Skansi odlučio snimiti i spot! Odlučili smo se za minimalistički pristup i jako nam se svidjelo. Na kraju smo se super zabavili, kao i uvijek, sa Skansijem je uvijek gušt za raditi!“, kaže Aleksandar.

Aleksandar Baić pun je planova za budućnost, trenutno radi na novim pesmama i predstojećem albumu, a ovu godinu u njegovom životu obeležio je i jedan velik događaj te je pesmu Tanka nit posvetio novoj posebnoj osobi u svojem životu: ,,Pjesmu bih posvetio svojoj novorođenoj kćeri! Želim joj puno sreće i kvalitetne glazbe!“.

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika