Tame Impala kažu da nemamo izbora

Oni kažu da nije bitno ako u toku dana zaželimo da odemo na neko novo mesto. Na kraju dana, we have no choice... Ili je ipak drugačije?

Uoči izdavanja The Slow Rush deluxe box seta, Tame Impala predstavlja novi singl pod nazivom No Choice. Ova deluxe verzija izdanja će, kako u fizičkom tako i u digitalnom obliku, sadržati produžene verzije i remixe pesama, ali i dve potpuno nove B strane.

Album The Slow Rush objavljen je prošle godine i za to vreme već je uspeoda pređe 1.5 milijardu slušanja na streaming platformama širom sveta. Izdanje, koje predstavlja duboku refleksiju vremenske prolaznosti, dobilo je mnogobrojna priznanja, a među njima je i nominacija za Grammy nagradu u kategoriji za najbolji alternativni album.

Kevin Parker, instrumentalista, tekstopisac, producent i autor ovog muzičkog projekta, postao je jedan od najuticajnijih glasova poslednje decenije. Zahvaljujući konstantnom interesovanju fanova, Tame Impala je uspeo da nastupa na nekim od najvećih festivala i da objavi četiri studijska albuma –InnerSpeakerLonerismCurrents i, naravno, The Slow Rush. Kao tekstopisac i producent, Parker je sarađivao sa mnogim svetskim zvezdama, među kojima su The Weeknd, Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Kanye West, Kali Uchis...

Nakon kratke pauze usled pandemije, Tame Impala se vraća nastupanju, pa je severnoamerički i evropski deo turneje najavljen za narednu godinu.

Izlazak The Slow Rush deluxe box seta se očekuje 18. februara.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika