Još jedna stanica na putu ka albumu Alice Glass

Da li nas boli kada igramo fer? Alice Glass pesmom odgovara potvrdno

Alice Glass objavila je spot za svoju novu pesmu Fair Game. Dramatični snimak, koji je režirao Brajan M. Ferguson, predstavlja pevačicu vezanu lancima u zamračenoj prostoriji kako polako beži.

„FAIR GAME is TRAUMA CORE“, napisala je Glass na Tviteru kada je video premijerno prikazan. „Bol nas sve izjednačava. Patnja je naše veliko izjednačenje.” 

Glass je ove godine izdala nekoliko singlova, što je dovelo do objavljivanja njenog albuma Prei//IV, koji stiže 28. januara u izdanju muziče kuće Eating Glass Records.

Još u januaru, izbacila je Suffer and Swallow, prvi singl sa svog predstojećeg debi albuma, zajedno sa stop-motion muzičkim spotom, koji je režirao Lukas Dejvid.

Predstojeći album najavila je singlom Baby Teeth čije smo stihove i metafore nedavno analizirali. Album sa 13 pesama prati pevačicin istoimeni debitantski solo EP, koji je sadržao singlove Forgiveness i Without Love.

Glass je solo umetnica od svog odlaska iz muzičke grupe Crystal Castles koji se desio 2014. godine. Pevačica je tada tu vest objavila na svojoj Fejsbuk stranici, dodajući da je njen izlazak označio završetak benda. „Iako je ovo kraj benda, nadam se da će me moji fanovi prihvatiti kao solo izvođača na isti način na koji su prihvatili Crystal Castles".

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika