Lucid Dreamers singlom Confession započinju svoje muzičko putovanje

Lucid Dreamers nas upoznaju sa svojom muzikom

Bend Lucid Dreamers je objavio prvu autorsku pesmu Confession, čijem stvaranju su rado pristupili veliki muzičari i prijatelji Adnan Teskeredžić za bubnjevima i Dženan Hadjy Hadžović za klavijaturama, dok je mastering odradio Haris Saračević. 

Autorka svih tekstova i muzike je Azra Bulić Saračević, dok je za produkciju, mix, kao i bas deonice zadužen Emir Saračević. U međuvremenu, projektu se pridružio gitarista Harun Pezo koji postaje stalan član zbog svo velikog doprinosa  uobličavanju zvuka i aranžmana kompozicija.

Azra i Emir su kadrove video spota snimili na crnogorskom primorju koje je dočaralo sve stihove i melodije. Za montažu je bio zadužen njihov dugogodišnji prijatelj Davor Vidović Video.ba.

Lucid Dreamers je muzički projekat nastao u Sarajevu 2018. godine na jako lep i romantičan način. Bend je nastao kao rezultat inspirativnog momenta zaljubljenog para dok su sarađivali i snimali muzički materijal za prijatelje i poslovne saradnike.

Nakon ovog singla bend je najavio i svoju drugu autorsku kompoziciju posle koje će se detraljnije posvetiti predstavljanju njihove ideje, učesnika i planova.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika