Motorhead u kampanji „Movember”

„Grow a Mo Like Lemmy“  challenge počinje

Juče, 1. novembra, započeo je godišnji challenge „Movember”  iliti  Moustache November,  globalna kampanja kojoj je cilj podizanje svesti  o zdravstvenim problemima s kojima se suočavaju muškarci, među kojima su rak prostate i testisa, suicid i mentalno zdravlje.

Ove godine, toj kampanji se priključila i čuvena rock grupa Motorhead koja je dala zadatak svojim fanovima, učesnicima kampanje, da se 31. oktobra obriju kako bi tokom novembra počeli da puštaju brkove onakve kakve je imao njihov frontmen, legendarni Lemmy Kilmster koji je umro 2015. godine posle kratke bitke sa kancerom.

Sva prikupljena sredstva biće namenjena podizanju svesti o zdravstvenim problemima muškaraca a oni koji budu sakupili najviše, moći će da osvoje neku od specijalnih Motorhead nagrada.

 Lemmy mustache filter, dostupan korisnicima Instagrama i Facebooka, mesto je na kome možete proveriti kako bi vam stajali brkovi.

Evo Lemmyja pred vama, one of a kind,  njegovih nezaboravnih  brkova a naravno i prstiju koji su svirali sve one divote kojih se sećamo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika