TTTuristi - njihov dan je sve samo ne siv

Evo ih opet - radujemo se!

Turbo Trans Turisti, bend iz Beograda čiji su osnivači i jedini stalni članovi dva brata - stariji Boško Mijušković i mlađi Nikola Džimi Mijušković, ovih dana su objavili pesmu "Sivi Dani" i spot za istu, te je tako EP TTT-a "Ništa..." u celini pred slušaocima.

Želja TTT je da ih slušate otvorenog srca i uma, bez potrebe da tražite fioku tj. žanr u koju ćete ih smestiti. Jer, takva fioka, kad su TTT u pitanju, ne postoji.

U ljudskoj prirodi je potreba da se preskače preko zidova, stvarnih ili zamišljenih, da se prkosi pravilima, da se ne robuje dogmama i sistemima. Prevazilaženje prepreka, fizičko i duhovno kretanje su bit našeg života.
Idemo dalje.

 

 

Režiju spota potpisuje (takođe i direktor fotografije) Filip Stojanović, za montažu je bio zadužen Matija Novaković a za scenografiju Mila Đajić. Mix i masterovanje je radio Dušan Filimonović a bubanj besprekorno tukao Andrej Mladenović.

Mi smo baš zavoleli njihovu muziku i spotove koji ne podležu smeštanju u odrednice: tužni tekst uz vesele slike i ubitačan ritam su fantastična kombinacija, zavolećete ih i vi.

Izdavač - Anderklas 2021©

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika