Voz Vlak vas stihovima vodi na putovanje

Voz ili vlak? Oba! Sve dok je muzika kvalitetna!

Kralj Čačka i Nina Bajsić objavili su novi singl "Voz Vlak" koji je ujedno i drugi po redu iz RadioTeatra, njihove radio predstave Soundtrack za film koji nije snimljen.

 „'Soundtrack za film koji nije snimljen' je muzičko-poetski street-movie. Gledalac, odnosno slušalac, doživljava filmsko putovanje kroz koje ga vode dvoje osobitih protagonista, stanovnika dva više nepovezana nego povezana grada: zagrebačka pesnikinja, kantautorka i dramaturškinja Nina Bajsić i beogradski pesnik, kantautor i slikar Nenad Marić, poznatiji pod umetničkim imenom Kralj Čačka“.

Ovim rečima dvoje kantautora objasnilo je priču koja stoji iza njihovog ostvarenja. Gledanjem spota za pesmu "Voz Vlak" koji je inspirisan noir filmovima, posmatrač odlazi u prošlost, seda u vagon i putuje gde god ga misli odnesu.

Za ovakve profesionalne i nostalgične efekte odgovoran je Tomislav Fiket, filmski reditelj koji je režirao i montirao ovaj spot. Sve to odigralo se uz pomoć Dražena Krešića koji je sve usnimio kamerom, dok je produkciju radila Katarina Grgić.

Sudeći po uspehu koji je postigao njihov prethodni spot "Obrnuti red stvari", sasvim je sigurno da će se i "Voz Vlak" dopasti slušaocima.

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika