Iz Ukrajine stiže pesma Zavtra

Ukrajinski bend Mozgi Novu godinu dočekuje pesmom Zavtra!

Spot za pesmu "Zavtra" okupio je ukrajinske tiktokere koji uz melodije plešu odeveni u zanimljive koloritne kostime.

Prema prvobitnom planu, pesma je trebalo da izađe neposredno pred doček Nove godine, ali je bend ipak odlučio da se njeni stihovi fanovima predstave već ovih dana. Spot su režirali Maksim Šelkovnikov i Denis Manoha, a ideja je da su članovi benda zajedno sa još mnogo poznatih lica Ukrajine ušli u TV program i spontano postali njegov deo.

Junaci ovog videa su popularni ukrajinski tiktokeri Helga Bagirova, Anja Timošenko, Karina Balashova, Elizabeth Anorue, Jose Manuel Traci i Aleksandra Kuzmenko. Oni u spotu imaju ulogu članova hora, dok su se u ulozi publike našli  Oleg Mašukovski, Daša Kubik, Kiril Rili. Sve ovo su imena jako poznatih ljudi na ukrajinskoj muzičkoj i tiktok sceni.

Bend Mozgi koji izvodi ovu pesmu je iz Ukrajine. Svoju zemlju predstavljali su na  takmičenja za pesmu Evrope, održanom u Akranesu na Islandu, sa pesmom Amor koju su izveli zajedno sa Mišel Andrade, pevačicom ukrajinsko-bolivijskog porekla.

Prema njihovim rečima, muzika koju sviraju kombinuje zapadne delove sa orijentalnim motivima, kao i zvuke elektro housa sa hip-hopom. 

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika