Pesma koju nazivaju odom usamljenosti

Čini se da ukrajinska muzička scena počinje da svetu predstavlja jako talentovane umetnike, kvalitetnu muziku i profesionalne muzičke spotove.

U novoj numeri "Tequila sunrise", ukrajinski pevač Max Barkish kombinovao je gitarske rifove i iskrene tekstove, dok je spot za pesmu upotpunjen savremenim plesom.

Max Barkish na muzičkoj sceni postigao je već zapažene uspehe. Iza sebe ima šest studijskih albuma, a sada nam predstavlja muziku koja je inspirisana jakim osećanjima i emocijama o kojima nije tako lako govoriti.

Barskih je nedavno dobio nagradu ruskog MTV-a. Iako je ova nagrada veoma značajna za Maxovu karijeru, njegov cilj je da svojom muzikom dodirne srca ljudi širom planete.

"Za mene je ova pesma posebna. Ona govori o hemiji i magnetizmu koji se javlja među ljudima. Takođe, govori o bolu i plesom izražava kako se nakon te hemije stvari odvijaju. Ipak, ta hemija se nikada neće izgubiti dok muzika traje", rekao je Max Berkish.

Iako je iz Ukrajine, Max većinu svog muzičkog materijala predstavlja na engleskom i sudeći po komentarima onih koji ga slušaju, to mu ide sjajno!

Autor vijesti Iva Đorđević

Korisnici
Logovanje korisnika