Goya Menor, Nektunez - Ameno Amapiano Remix

(you want to bamba, you want to chill with the big boys)

„Ameno Amapiano (Remix)“ je jedan od ovogodišnjih sigurno najvećih hitova. To je fantastična pesma koju bi trebalo da dodate na svoju listu pesama ako uživate u divnoj muzici. Štaviše, izaziva veliku zavisnost i “lepi se” za svakoga ko je ikad čuo.

Višestruko talentovani pevač, Nigerijac Goya Menor, pojavio se na TikToku i You Tubeu sa rimejkom jedne od najlepših pesama ikad napravljenih, Ameno" u saradnji sa muzičkom senzacijom, DJ iz Gane, NekTunezom.

„Ameno“ je pesma francuskog new-age muzičkog projekta Era (stilizovana kao +eRa+). Izdat je u junu 1996. kao singl sa njihovog istoimenog debi albuma Era i postigla je neverovatan uspeh na top listama bukvalno celog sveta i ostala je to do danas jer je s vremena na vreme neko obradi i ona ponovo postane hit.

„Ameno” je napisao new-age umetnik Eric Levi. Tekstovi su napisani na pseudo-latinskom, ali su u stvari namerno lišeni bilo kakvog tačnog značenja. Vokale izvode Guy Protheroe and Harriet Jay.  Eric Levi je svirao klavijature i programirao ih, dok je Philippe Manca svirao gitaru, bas i bubnjeve. Hor koji je učestvovao je Engleski kamerni hor (English Chamber Choir).

U ovom remixu se koristi mešavina jezika pa je, i u tom smislu, veoma zanimljivo slušati je.

Ameno Amapiano je apsolutna muzička poslastica, uživajte.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika