Nataleé stiže u Prvi plan

Ovo je pesma o platonskoj ljubavi, kaže ona

Natalija Rajković, pod umetničkim imenom Natali, već nekoliko godina polako ali sigurno utire svoj put prema zvezdama. Devojčica koja je sa osmehom i svojim pamtljivim glasom i načinom pevanja ali i komunikacije, strpljivo osvajala beogradske klubove i publiku, učila usput sve finese i sada je imamo pred sobom: formiranu mladu osobu, sasvim prepoznatljivog izraza i tekstova, koja zna šta hoće i kako to hoće.

Ova pesma, Prvi plan, predstavlja album koji je izašao istovremeno kad i spot. Nataleé čine: Natalija Rajković Natali - glavni vokal, ritam gitara; Aleksandar Dervišević Derwah - bas gitara; Branislav Dragović Bein - skreč majstor, DJ; Nikola Burović - ritam i solo gitara; Dušan Murišić – truba, Andrija Petrović – trombon i Luna Škopelja - Prateći vokal. Kompozitori su bili Nikola Burović i Natalija Rajković, a aranžman su zajedno odradili Aleksandar Dervišević, Branislav Dragović, Nikola Burović, Natalija Rajković i Luna Škopelja (Prateći vokal).

Tekst je delo Natalije Rajković, Produkcija - Marko Milošević MKDSL a Mix & Master - Nemanja Maksimović NMEE.

Divni omot je delo Uroša Papeša.

Album je izdat za GLITCH RECORDS a Nataleé kreće dalje u osvajanje svojim talentom, radošću, lepotom i upornošću. Go on girl!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika