Lorde predstavlja spot za Fallen Fruit

Lorde je predstavila spot za Fallen Fruit, pesmu sa njenog aktuelnog albuma Solar Power

Numera Fallen Fruit je peta numera sa pevačicinog trećeg po redu LP-a Solar Power, a sada je stigao i spot koji su režirali Lorde i Joel Kefali. 

Album Solar Power je objavljen u avgustu ove godine i ukupno sadrži 12 numera, a nasledio je izdanje Melodrama iz 2017.

Nakon EP izdanja „Te Ao Mārama“, uvek fenomenalna Lorde predstavlja još jedno iznenađenje. U pitanju je deluxe verzija njenog poslednjeg albuma „Solar Power“ na kojoj se nalaze dve potpuno nove numere - „Helen Of Troy“ i „Hold No Grudge“.

„Ove pesme su bile zabavno istraživanje puta na koji nas je album odveo. Nisu se baš uklopile u originalno izdanje, ali su obe pesme fenomenalne. „Helen Of Troy“ smo napisali veoma brzo u najmanjoj sobi u Westlake-u i na ovoj numeri možete čuti kako počinjem da shvatam neke teme sa albuma, a „Hold No Grudge“ je neka vrsta kompozitnog portreta koji opisuje trenutak kada se odnosi pogoršavaju, kada ste zarobljeni u ledu, a sećate se topline“, kaže autorka o novim pesmama.

Pored ovoga, objavljen je i spot za pesmu „Fallen Fruit“ koji daje fanovima još bolji uvid u „Solar Power“ univerzum i predstavlja prikaz ljudskog uništenja i globalne klimatske krize.

Evo spota:

Autor vijesti Aleksandra Radulović

Korisnici
Logovanje korisnika