Eric Clapton završava godinu s porukom

Ne dozvoli strahu da te savlada, čuvaj dete u sebi!

Erik Klepton je objavio novi singl „Heart of a Child” za izdavačku kuće Bushbranch/Surfdog Records. Pesmu je producirao zajedno sa svojim dugogodišnjim producentom Simonom Climieem, a izvode je Eric, Sonny Emory na bubnjevima, Nathan East na basu, Dirk Pawell na mandolini, Daniel Santiago i Pedro Martins na gitari, Simon Climie na klavijaturama i perkusijama, Sharon Whitee i Katie Kissoon na pratećim vokalima, zajedno sa Nickom Ingmanom kao aranžerom i dirigentom za gudače.

Dok se „Heart of a Child” može pohvaliti Kleptonovom virtuozno veštom svirkom, to je takođe suptilna pesma protesta sa porukom: ne odustajte, ne gubite volju, čak i ako je to detinjasto shvatanje života. Ne dozvolite da vas strah izbaci, peva Klepton. I dok ovo može izgledati banalno, obzirom na njegov druge ovogodišnje radove, poruka se mnogima čini jasnom.

 „Isključi TV / Baci telefon / Zar se ne sećaš / Šta je tvoj tata govorio / Ne lomi srce svom detetu / Ne dozvoli da te strah izludi“, reči su pesme koju prati spot u kome se na zidovima grada smenjuju slike tuge i straha.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika