HELEM NEJSE „pretpostavlja" Novogodišnju priču

Bruca Braca Bruda Brada jači nego ikad: Premijera 31. decembra

Animirani serijal Bruca Braca Bruda Brada vraća se sa novom sezonom „Jači nego ikad" koja će biti emitovana tokom 2022. godine. Ljubitelji Švrakindolaca neće morati da čekaju toliko dugo - 31. decembra u 22 sata na YouTube kanalu BBBB - Bruca Braca Bruda Brada, emitovaće se „Novogodišnja priča".

„Ovo je novogodišnji specijal kojim najavljujemo sezonu. Najava specijala je kratki trailer koji možete pogledati već danas", govore članovi kolektiva Helem Nejse, autori najpoznatijeg BiH  animiranog serijala.

Nova sezona nastavlja se na prošlogodišnju, u Eksperimentalnoj poluklinici Dilajla, koja je, kako kažu autori, proizvod sitnopolitičkih marifetluka načelnika Naila Hadžimusadervišahmedbegovića.

„Epizoda kojom otvaramo sezonu najavljuje tematske iskorake; kriminal postaje organizovaniji, geopolitika adrenalinska disciplina, halucinacije sviju rade jače nego ikad. Region je na nogama i jedva čeka nove epizode jedinog i najboljeg crtanog u ovom dijelu svijeta. Pregovaramo sa vladama regiona da stavimo restrikcije na preglede izvana, kako bi preokrenuli trendove emigracija mladih u Zapadnu Evropu. Rusija moli da ne „zatvaramo pipu" i obećavaju da neće zatezati oko gasa dok god pravimo i objavljujemo epizode. Još uvijek nismo donijeli konačne odluke", govore Helem Nejse.

I naredna sezona biće ponuđena na gledanje potpuno besplatno na BBBB Youtube kanalu koji u ovom trenutku beleži više od 4 miliona pregleda, te okuplja više od 40000 pratilaca koji nestrpljivo očekuju nove avanture četvorke.

„Prvu smo sezonu posvetili uspostavljanju BBBB univerzuma, a sada počinjemo otkrivati njegova prostranstva. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj će se epizode tematski vezati jedna za drugu. To je dobro, jer će se na taj način i likovima život drastično zakomplikovati", poručuju iz Helem Nejse tabora.

Helem Nejse, autori i akteri ove priče, dobitnici su nagrade AMVA 2020 u kategoriji Montaža, specijalni efekti i postprodukcija za svoj video „Glas”.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika